CENTOKAMPEN – Hur man vinner

12) Hur vinner man?

Till att börja med behöver klassen hitta lösningar till de fem olika casen, med skrivna motiveringar till varje case. När samtliga case är inskickade hamnar man på en slutlig poängsumma någonstans mellan 0-15 poäng (oavsett vilken årskurs klassen går i, kommer alla ha möjlighet att nå maxpoäng då kravnivån för ett trepoängssvar skiljer sig åt om det kommer från en klass i åk 1 eller från en klass i åk 9).

De åtta klasser/grupper som samlar på sig flest poäng går till slutspel, som äger rum under perioden 1 APRIL – 31 MAJ. Slutspelet är indelat i kvartsfinal, semifinal och final. Lottning avgör vilka klasser som möter varandra i kvartsfinalen, och vinnaren i respektive match går vidare till semifinal där lottning också äger rum vilka som möter varandra. Vinnarna i respektive semifinal går därefter vidare till en rafflande FINAL!

13) Vad händer om flera klasser hamnar på samma poäng?

Om det blir nödvändigt att sära på klasserna, kan antalet repost/taggningar bli avgörande. Se vidare om “utslagspoäng” under rubriken Priser & Bonuspriser.

Om du har någon fråga om CENTOKAMPEN som du inte fått svar på, är du välkommen att mejla oss på info@roligtlarande.se så besvarar vi dina funderingar.