CENTOKAMPEN – Bonuspriser

15) Bonuspriser

Det finns flera chanser att få ta del av våra bonuspriser. Det bästa av allt är att du som anmält din klass till tävlingen, kan själv se till att ge din klass en fördel vid ett eventuellt likaläge (se repost/taggningar):

MINST 100 TÄVLANDE KLASSER
Om minst 100 klasser anmäler sig till tävlingen lottar vi ut fem spel, som alla tävlande klasser som INTE tar sig till slutspel har chans att vinna. Så hjälp oss gärna att sprida tävlingen så att den når ut till så många klasser som möjligt.

MÅNADSUTLOTTNING
Första dagen i varje månad (från 1 NOVEMBER – 1 MARS) under tävlingsperioden 1 OKTOBER 2018 – 31 MARS 2019, lottar vi dessutom ut ett spel där alla som anmält sig fram till det aktuella datumet deltar i utlottningen.

REPOST/DELA/TAGGNING
Du får väldigt gärna reposta (eller dela) ett eller flera av våra inlägg om tävlingen i dina kanaler, för att på så sätt hjälpa oss att sprida tävlingen till så många skolor och klasser som möjligt. För varje repostat/delat inlägg erhåller också din klass en “utslagspoäng”, som kan bli viktig i fall din klass hamnar på samma poäng som någon annan klass. Den klass som då har flest “utslagspoäng” går då vidare.

På samma sätt kan din klass erhålla “utslagspoäng” om du postar egna inlägg om tävlingen i dina kanaler, där du taggar #centokampen och #dinklassochskola. Skriv också gärna in @roligtlarande.se i inlägget (alternativt mejla oss länken till inlägget), så underlättar det för oss att bokföra “utslagspoängen”.

Om du har någon fråga om CENTOKAMPEN som du inte fått svar på, är du välkommen att mejla oss på info@roligtlarande.se så besvarar vi dina funderingar.